Logo
Loading...
Sitemizde önemli dizilerin çalışması için tarayıcınızın çerez bölümünü kullanmaktadır. Çerezleri kabul etmek için "Kabul Et" butonuna tıklayın
Information
Company Name
Website

Hosting Keyubu.com | Ryzen Cihazlarda Yenilik Vakti! Ryzen 9 5950X 4.45GHZ OC Sıvı Soğutma Üstün Performans Cihazlar!

Pic
Orçun D.
Site Sahibi
Geliştirici
Join Date :
24 April 2022
Mesajlar:
21
Lokasyon:
İstanbul
Minecraft:
WhiteEffect
Discord whiteeffect
2
367
#keyubu
#keyubu performans
#keyubu hosting

logo-g.png

RYZEN İşlemcili Sunucular

Sektöre girdiğimiz yıllarda Türkiye lokasyon I9 ve Ryzen VDS sunucular yeterli seviyede değildi. Ultra performanslı sanal sunucular yalnızca yurt dışı veri merkezleri ile karşılanabiliyordu. Yüksek ping değerleri, pahalı fiyatlandırma ve yetersiz DDoS koruması gibi sebeplerle, yurt dışı lokasyon sunucular isteklere cevap vermede yetersiz kalıyordu.


2018 yılından bu yana Türkiye lokasyonlu I9 ve Ryzen VDS Kiralama hizmeti veriyor, yurt dışına olan bağımlılığı azaltıyoruz. Önümüzdeki yıllarda da son nesil teknolojilerle donatılmış performanslı sunucular sağlamaya devam edeceğiz.


RYZEN İşlemcilerde GÜNCELLEME!

Keyubu İnternet ve Bilişim Hizmetleri olarak Ryzen işlemcili cihazlarımızda ihtiyaçlarınızı karşılamak amacıyla yükseltmeye gitmektedir! Artan sunucu ihtiyacı ve gereken performans potansiyelini gidermek amacıyla Keyubu.com olarak Ultra Performans VDS, Minecraft Exceptional Sunucular ve FiveM sunucularda AMD RYZEN 9 5950X 4.45Ghz OC Sıvı Soğutma teknolojisi kullanmaya başlamıştır.


Keyubu, 2018 yılında olduğu gibi 2022 yılında da eski işlemcileri kullanmayı reddederek sunucu konfigürasyonu yapılırken en güncel işlemcileri hedeflemektedir. Gelişen sektöre ayak uydurmak ve sektöre katkı sağlayarak gelişimini desteklemek amacıyla her zaman yüksek performansı en ucuz fiyata sunmak için Keyubu.com her zaman hizmetinizde!


En Yüksek Tek Çekirdek Performansı!

Ryzen işlemcilerde sıvı soğutma teknolojisi kullanılarak yüksek soğutma kapasitesi elde edilmektedir. Sıvı soğutma sayesinde yapılan Overclock işlemi ile beraber işlemcilerde alınabilecek en yüksek verim alınmaktadır. Ryzen 9 5950X OC işlemi ile beraber 4.45Ghz hızında güvenli bir şekilde çalışmaktadır.

Minecraft vb oyunlar tek çekirdek gücüne dayalı bir oyun olduğu için OC işlemcilerin Ghz yükseltmesi ile beraber en yüksek performans tek çekirdek gücüne erişmiş olmaktayız. Bu da sunucunuz için en verimli çalışma ortamını sunmaktadır.


Keyubu Ryzen VDS

1.jpg


Üstün Performans Sunucuları Satın Alma Linkleri:

Ultra Performans Sunucular

Minecraft Exceptional Sunucular

FiveM Sunucular


www.minenix.com - Geliştirici ve Yönetici



Pic
Atina N.
Premium
Join Date:
05 June 2022
Messages:
3

harika la

Last edit: 2 years ago
Pic
Orçun D.
Site Sahibi
Geliştirici
Join Date:
24 April 2022
Messages:
21
Location :
İstanbul
Minecraft:
WhiteEffect
Discord whiteeffect

Birazcık fiyatları zamlandı kalitede azalmış durumda. Nedeni ülkemizin durumundan kaynaklı yapacak bir şey yok.


www.minenix.com - Geliştirici ve Yönetici



Log In!
You must be logged in to send a message.
DMCA compliant image Booked by.